Folkemødet

Folkemødet: Vi rådgiver før, under og efter Folkemødet på Bornholm, uanset om man er nybegynder eller en gammel traver udi Danmarks største lobbygivenhed. Samarbejdet kan ske med startpakken, partnerskabs-pakken eller full size-pakken – eller en cocktail af alle tre varianter – ligesom vi hjælper med matchmaking: at finde de rigtige samarbejdspartnere.

 

Folkemødet

HEGELUND & MOSE har været med på Folkemødet hvert år lige fra begyndelsen i 2011. Vi ved, hvordan man får sine målgrupper i tale og kommunikerer sine budskaber effektivt. Og vi har overblikket, erfaringen og netværket, der matcher.

Det årlige folkemøde på klippeøen er ikke bare tilfældig fest og ballade i smukke omgivelser.  Dansk demokrati har fået en ny platform på linje med det almindelige påvirkningsarbejde over for Folketinget og ministerierne.

Antallet af arrangementer og deltagere er vokset år for år. Det samme gælder kampen om opmærksomhed.

Vi følger fra vores bornholmer-domicil i Allinge-Sandvig Folkemødet tæt med henblik på at kunne hjælpe jeres organisation eller virksomhed med tre forskellige stå-på-muligheder: Startpakken, partnerskabs-pakken eller full size-pakken – med eller uden os som ordstyrere henholdsvis rådgivere i sammensætning af slagkraftige debatpaneler og kreative events.

Matchmaking: Vi har også fem råd til, hvordan man i stedet for at arrangere sine egne debatter, der måske ligner 10 andre, finder sammen med andre arrangører og skaber fælles events.

Kontakt

Susanne Hegelund på 40.32.68.16 eller Peter Mose på 51.22.46.14. Eller skriv til info@hegelundmose.dk

Kunde-cases Folkemødet

Udvikle events med kant
En række organisationer har haft udbytte af, at HEGELUND & MOSE har arrangeret deres paneldebatter til Folkemødet, herunder har identificeret og kontaktet debattører samt lagt en linje for debatten. Samarbejdet er typisk gået i gang flere måneder før Folkemødet. Undervejs i planlægningen har vi været sparringspartnere og har bidraget til de mere praktiske forberedelser. I en række tilfælde har vi selv faciliteret debatterne (se mere under ordstyrere).
Vores egne profil-debatter
I samarbejde med blandt andre Akademikerne og Altinget har HEGELUND & MOSE gennem flere år gennemført egne events på Folkemødet.  Det gælder for eksempel profil-arrangementet “Morgenkaffe med Sir Humphrey”,  hvor en stribe departementschefer fra de øverste magtlag på Slotsholmen beredvilligt har stillet op til debat planlagt og faciliteret af HEGELUND & MOSE. Gennem flere år har vi også afholdt master class i lobbyisme for Altingets abonnenter på Grønbechs Hotel midt i Allinge.
Træning af den gode netværker
En hovedbestyrelse ville øve sig i at bedrive lobbyism by walking i stedet for at bruge penge på egen stand på Folkemødet. HEGELUND & MOSE blev bedt om at træne alle organisationspolitikerne i at aflevere budskaber og netværke. Sammen nåede vi ind til en elevatortale, der var let at versionere til forskellige interessenter i kommuner, regioner og stat. Sammen fastlagde vi detaljerede succesmål for bestyrelsen under Folkemødet med henblik på at få langsigtet udbytte ud af de fire dage på Bornholm – og ikke bare hygge.
Debat-afpudsning af talsmænd
En håndfuld utrænede organistionspolitikere trængte til at få støvet deres debatteknik af op til Folkemødet. HEGELUND & MOSE blev bedt om at udfordre de kommende paneldeltagere med henblik på at gøre dem endnu bedre rustet til en god debat. Øvelserne blev gennemført med og uden kamera og med feed back fra konsulenter og politiske kolleger.

 

Læs mere

Hvad kendetegner den gode netværker; folkemødedeltageren, der får mange visitkort og kaffeaftaler med hjem?

Læs også vores overordnede analyser af den politiske festivals muligheder og udfordringer, for eksempel spillet bag kulisserne og vores evaluering af arrangementet i 2017.