Folkemødet

Vi rådgiver før, under og efter Folkemødet på Bornholm, uanset om man er nybegynder eller en gammel traver udi Danmarks største lobbygivenhed. Samarbejdet kan ske med startpakken, partnerskabs-pakken eller full size-pakken – eller en cocktail af alle tre varianter.

 

HEGELUND & MOSE har været med bag de indre linjer lige fra begyndelsen

HEGELUND & MOSE har været med på Folkemødet hvert år lige fra begyndelsen i 2011. Vi ved, hvordan man får sine målgrupper i tale og kommunikerer sine budskaber effektivt. Og vi har overblikket, erfaringen og netværket, der matcher.

Det årlige folkemøde på klippeøen er ikke bare tilfældig fest og ballade i smukke omgivelser.  Dansk demokrati har fået en ny platform på linje med det almindelige påvirkningsarbejde i Folketinget og ministerierne.

Antallet af arrangementer og deltagere er vokset år for år. Det samme gælder kampen om opmærksomhed.

Vi følger fra vores bornholmer-domicil i Allinge-Sandvig Folkemødet tæt med henblik på at kunne hjælpe jeres organisation eller virksomhed med tre forskellige stå-på-muligheder: Startpakken, partnerskabs-pakken eller full size-pakken – med eller uden os som ordstyrere henholdsvis rådgivere i sammensætning af slagkraftige debatpaneler og kreative events.

Startpakken

En folkemødesulten organisation kan komme et godt stykke med den økonomibevidste model, vi kalder startpakken. Eller: lobbyism by walking.  Den omvandrende netværks-lobbyist opsøger relevante politikere og andre interessante mennesker og siger hej. Og har naturligvis  forberedt sine budskaber hjemmefra. Den model kan mange uden egen stand eller egne arrangementer benytte sig af.

Er man ambitiøs, tilbyder man sig som ekspert, der gerne vil med i andres debatpanel og kvalificere debatten. Eller møder op med velforberedte spørgsmål til panelet. Det kræver planlægning, herunder at man i god tid snuser op, hvad andre har gang i, hvis man ikke ligefrem er en af de hot shots, der i forvejen er stor rift om.

I et hjælp-til-selvhjælp-forløb kan vi hjælpe med at formulere strategi og succeskriterier for folkemødebesøget, bistå med at udvikle jeres budskaber og eventuelt budskabstræne jeres talsmænd, så de fremstår skarpe og interessante i mængden.

Partnerskabspakken

Et godt sammenskudsgilde med alliancepartnere kan også være vejen til opmærksomhed. Her handler det om at finde sammen med andre aktører, stable fælles arrangementer på benene og måske låne et telt nogle timer.

HEGELUND & MOSE hjælper med at spotte de rigtige aktører og sammensætte et program med kant – og træder eventuelt selv til som ordstyrere med humor og kant.

Full size-pakken

Den store opmærksomhedspakke kræver eget telt eller et lejet hus, egne udstillinger og et professionelt iscenesat værtskab med debatter, der har kant.

HEGELUND & MOSE har praktisk erfaring med konceptudvikling, planlægning og arrangementsafvikling også i den store skala.