Startpakken

Folkemødet konsulenthjælp: En folkemødesulten organisation kan komme et godt stykke med den økonomibevidste model, vi kalder startpakken. Eller: lobbyism by walking.  Den omvandrende netværks-lobbyist opsøger relevante politikere og andre interessante mennesker og siger hej. Og har naturligvis  forberedt sine budskaber hjemmefra. Den model kan mange uden egen stand eller egne arrangementer benytte sig af.

Er man ambitiøs, tilbyder man sig som ekspert, der gerne vil med i andres debatpanel og kvalificere debatten. Eller møder op med velforberedte spørgsmål til panelet. Det kræver planlægning, herunder at man i god tid snuser op, hvad andre har gang i, hvis man ikke ligefrem er en af de hot shots, der i forvejen er stor rift om.

I et hjælp-til-selvhjælp-forløb kan vi hjælpe med at formulere strategi og succeskriterier for folkemødebesøget, bistå med at udvikle jeres budskaber og eventuelt budskabstræne jeres talsmænd, så de fremstår skarpe og interessante i mængden.

Partnerskabspakken

Et godt sammenskudsgilde med alliancepartnere kan også være vejen til opmærksomhed. Her handler det om at finde sammen med andre aktører, stable fælles arrangementer på benene og måske låne et telt nogle timer.

HEGELUND & MOSE hjælper med at spotte de rigtige aktører og sammensætte et program med kant – og træder eventuelt selv til som ordstyrere med humor og kant.

Full size-pakken

Den store opmærksomhedspakke kræver eget telt eller et lejet hus, egne udstillinger og et professionelt iscenesat værtskab med debatter, der har kant.

VI har praktisk erfaring med konceptudvikling, planlægning og arrangementsafvikling også i den store skala.