Kommunikationsbureau med senior-rådgivning

Kommunikationsbureau: HEGELUND & MOSE er specialister i hjælp-til-selvhjælp, når I vil sætte en dagsorden. Vi er seniorrådgivere med tryk på SENIOR og leverer håndholdt sparring, ligesom vi selv eksekverer, når der er behov for en hjælpende hånd i maskinrummet. Virksomheden består af to endog meget erfarne rådgivere, der kerer sig fuldt og helt om kunderne – hver gang og i alle samarbejdsfaser, fra start til slut.  På de felter, hvor vi ikke er blandt landets bedste rådgivere, samarbejder vi med – eller henviser til – de bedste.

Kunde-referencer

Vi har løst store som små opgaver for flere end 100 virksomheder, organisationer, offentlige selskaber, regioner, kommuner, ministerier og undervisningsinstitutioner herhjemme.

En række kundereferencer findes her.

I anonymiseret form har vi i en række kundecases samlet eksempler på, hvad vi beskæftiger os med inden for indflydelse, kommunikation, ledelse, PR og events.

Lobbyisme med effekt: HEGELUND & MOSE er eksperter i lobbyisme, der virker, sætter dagsordenen og flytter magten. Her er Susanne Hegelund og Peter Mose i tv-studiet på TV2 News

HEGELUND & MOSE har løst – og løser – opgaver for flere end 100 kunder herhjemme. Og ja – indimellem bevæger vi os i tv-studiet for at udlægge teksten inden for politik, kommunikation, indflydelse, ledelse og samfund

Det får I fra os

Faglighed: Vi sætter en ære i at være blandt de skarpeste inden for strategisk kommunikation og indflydelse.  Ærlighed: Vi tilbyder ikke nødvendigvis det, du beder om – men i stedet det, du har brug for. Passion: Vi engagerer os dybt i vores rådgivning.  Humor: Gode løsninger skabes oftest bedst i uformelle rammer. Samfundsengagement: Vi er optaget af samfundsdebatten og tager del i den – som forfattere, klummeskribenter eller med en analytisk kommentar, når journalister ringer.

 

Peter Mose  har mere end 25 års erfaring inden for strategisk kommunikation, meningsdannelse og interessevaretagelse. Har været kommunikations-og analysechef for Ingeniørforeningen, pressechef for Lederne, souschef og seniorrådgiver i Geelmuyden.Kiese og journalist på dagbladet Politiken og på Ugebladet Ingeniøren. Derudover Berlingske Business Magasin, Mandag Morgen, Information og altinget.dk. Tidligere embedsmand i to kommuner  foruden KL og centraladministrationen. Mobil: 51 22 46 14. Mail: mose@hegelundmose.dk. Læs mere om Peter her.
Susanne Hegelund  har en unik faglig og tung ledelsesmæssig baggrund i samspillet mellem politik, medier, kommunikation og ledelse. Journalistisk baggrund fra Berlingskes politiske redaktion, siden chef for TV-Avisen, erhvervsredaktør i DR, chef for DRs politiske redaktion, chef for Deadline og for Kontant m.m. samt studievært på TV2 News. Kommunikationsdirektør for erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer. Mobil: 40 32 68 16. Mail: hegelund@hegelundmose.dk. Læs mere om Susanne her.

Passionen

Den ene kommer fra Nordjylland, den anden fra Sydsjælland. Den ene fra en mindre flække, den anden fra en købstad. Den ene blev formet af et lønmodtagerhjem med vesterhavsfokus på meditation og åndelighed. Den anden af selvstændige, erhvervsdrivende forældre med stærkt engagement i politik og samfund.

Kommunikationsbureau

I 1993 mødtes de i en fælles passion for journalistik, samfund, kommunikation, politik og ledelse.

De er født i samme årstal, den ene blev student et år før den anden, den anden med et højere gennemsnit end den første.

De søgte begge mod København, den ene modvilligt i haserne på en kæreste – den anden med stor appetit på storbylivet.

I 1993 mødtes de i en fælles passion for journalistik, samfund, kommunikation, politik og ledelse.

Forfatterskabet

Forfatterskabet startede med Mogens Lykketofts fremragende nederlagstale i 2005

På valgaftenen i 2005 fik de en idé en sen nattetime på Copenhagen Jazzhouse, mens Mogens Lykketoft holdt sin store farvel-tale som partiformand, og efter at de i aftenens løb – som professionelle valgfest-freaks – havde været rundt til samtlige partifester. ”

Der mangler en bog om politisk ledelse, en bog, hvor vi sætter nogle standarder for ”den politiske etter””.

Gyldendals daværende direktør viste sig over en kop kaffe på Café Sommersko få dage efter at være fyr og flamme. Arbejdet med Håndbog for Statsministre kunne gå i gang! Aftener, nætter og weekender blev taget i brug – de faste jobs som pressechef i Lederne og erhvervsredaktør i DR Nyheder skulle passes – og undervejs kom en ny dimension væltende ind i de tos forhold: Det her er sjovt! Og hvor er den anden dog dygtig – sikke dog en dejlig arbejdskammerat!

Det blev til en bog mere, Javel, hr. minister, før de i 2012 slog sig heltidsprofessionelt sammen og gjorde deres fælles passion for ”ledelse med mange bundlinjer” til deres hovederhverv som konsulenter. Var det en stor beslutning? JA!

Men de ramte markedet rigtigt – efterspørgslen efter kvalificeret seniorrådgivning var stor, og deres hjælp-til-selvhjælp-filosofi viste sig at være den rigtige tilgang til kommunikationsbureauet – både for kunder og partnerne selv, der som både rådgivere og forfattere skal have et særligt fokus på, at etikken er i orden.

Fællesskabet

Arbejds- og skrivefællesskabet giver mulighed for stor sammenhæng i tilværelsen, hvad fylder mere og mere i partnernes livsanskuelse. ”Følelsen af det gode liv” skal være til stede –  i lokaliteterne i det indre København, i skriveværkstedet passet ind mellem Østersøen og Hammerknuden på Nordbornholm og den efterhånden omfattende research i politiske magtcentre rundt omkring.

Kommunikationsbureauet

Da Donald Trump blev indsat som præsident i en halvtom forbundshovedstad, var HEGELUND & MOSE førstehåndsvidner til, at han stærkt overdrev fremmødet

”Sæt dig selv bag rattet,” er et fast element i deres foredrag, workshops og strategiforløb – frem for at sidde i motorcyklens sidevogn og lade sig styre af andres planer eller dagsordener.

Samme tilgang har partnerne i deres eget privat- og arbejdsliv: Planen er at fortsætte konsulent- og forfatterlivet ad forskellige veje med fokus på såvel den politiske og samfundsmæssige udvikling som på deres eget originale og udviklende arbejdsliv.

Som Hegelund formulerede det i sit – lidt højstemte – motto tilbage i halvfemserne: “Til inspiration for folket – i harmoni med mig selv”:-)

Foreløbig er det blevet til to fælles bøger mere for partnerne i kommunikationsbureauet og dermed i alt fire: Lobbyistens Lommebog og Flyt magten.