Facilitering

Facilitering af debatmøder og konferencer: HEGELUND & MOSE er rutinerede facilitatorer og ordstyrere, der sikrer, at arrangementer gennemføres til arrangørers og deltageres tilfredshed. Vi er gerne med til at designe mødet for at sikre det rette flow, få de helt rigtige paneldeltagere om bord og opnå stærk involvering af deltagerne. Før vi går på podiet eller på skærmen som moderatorer, ligger der altid grundig research bag, uanset om debatten foregår fysisk eller virtuelt.

Facilitering: Hvordan?

Facilitering HEGELUND MOSE

Før vi går på podiet eller på skærmen som moderatorer, ligger der altid grundig research bag, uanset om debatten foregår fysisk eller virtuelt.

HEGELUND & MOSE står for planlægning og eksekvering af spændende arrangementer, ikke mindst debatmøder, der skal bringe politik og komplekse samfundsemner ned i øjenhøjde. Udfordringen er ikke mindre kompleks, hvis arrangementet skal afholdes digitalt. Også her bistår vi gerne, evt. i samarbejde med dygtige teknikere.

Lokale og regionale arrangementer tager vi os ligeledes af at facilitere. Det kan være borgermøder med kommuner eller regioner som arrangører, regionale sundhedskonferencer og lokale interessegruppers arrangementer rundt om i landet. Vi bistår også gerne med at tilføre et årsmøde eller en reception tyngde i form af en debat i stedet for enetaler.

Kunder

Vi har faciliteret arrangementer og debatter for bl.a.

  • EU-kommissionen
  • Organisationer
  • Virksomheder
  • Regioner og kommuner
  • Netværk
  • NGO’er
  • Uddannelsesinstitutioner

Det får I ud af samarbejdet

I sikrer jer med debatledelse fra HEGELUND & MOSE meget erfarne facilitatorer med stor praktisk viden om, hvordan en debat bedst styres samt med dyb baggrundsindsigt i de fleste dele af samfundet. Vi har også god erfaring med virtuelle mødeaktiviteter.

Facilitering: kundecases

Læs mere under: