Forfatterskab med syv bøger

Livvagten hedder den seneste bog af Susanne Hegelund, partner i HEGELUND & MOSE. Det er en biografi om venstremanden Claus Hjort Frederiksen udgivet på Gyldendal i november 2023. Bogen føjer sig til de i forvejen seks bøger, hvor forfatterduoen har været involveret.

Sammen med Benjamin Rud Elberth udgav Peter Mose i august 2023  Påvirk politik på alle platforme med undertitlen Lobbyistens drejebog i en ny medievirkelighed. Dermed føjede endnu en bog om politik, indflydelse, samfund og kommunikation sig til rækken af bøger, hvor HEGELUND & MOSE har sat sig til computeren.

Susanne Hegelund udgav i 2022 Samfundsreformator, en portrætbog om Anders Eldrup, mangeårig topembedsmand i Finansministeriet og frontfigur inden for den grønne omstilling.

Derudover har rådgiver-og forfatterparret Susanne Hegelund og Peter Mose sammen skrevet fire bøger om politisk indflydelse og dagsordensætning: Håndbog for Statsministre, Javel, hr. Minister, Lobbyistens Lommebog og senest ledelses-og metodebogen Flyt Magten.

Bøger

Læs mere om duoens fire første bøger her: