“Det politiske Skagen” byder velkommen: Hvis I allerede er på Folkemødet dagen-før-dagen, så kig forbi os til warm up onsdag 15. juni fra klokken 20 i HEGELUND & MOSEs nye hus i Sandvig. Samarbejdspartnere, venner og bekendte er velkomne til en intro-forfriskning ved vores 125-årige rækkehus ud til Østersøen – helt ude mod Hammerknuden, lige foran Sandvig Familie Camping. Vi serverer lokal øl og – for de friske freaks – anbefaler vi aftenbadning på stranden for enden af haven.

Kom forbi os onsdag 15. juni klokken 20 på Sandlinien 18, Sandvig. Her ses slutspurten forud for Folkemødet: Vi nåede lige akkurat at få nyt tag og kviste ud til stranden og Hammerknuden i ugerne op til årets politiske festival.

For det er snart ved de tider igen: Den 16. – 19. juni valfarter ikke bare det politiske establishment, men også interesserede borgere til Allinge, der på 6. år lægger rammen for Danmarks politiske festival.

Vi har købt hus i Sandvig, der blandt andet skal fungere som ”skrivestue”, når vi udvikler koncepter og fabrikerer nye bøger – og samtidig fungere som base under Folkemødet.

Nordbornholm er ved at udvikle sig til det ”politiske Skagen”, og vi ser området som havende et stort potentiale for ”politik”, ”demokrati” og ”debat” – også uden for juni måned.

Der er en folkelig appetit på ”politisk samtale”, så hvis bornholmerne er om sig, kan klippeøen blive stedet, hvor spændende debat finder et fristed i diverse variationer, året rundt.

Næsten 800 arrangører har bebudet deres ankomst til årets folkemøde, der med hele 2868 debatter – ti gange som mange som i startåret – vil sætte event-rekord.

HEGELUND & MOSE har arrangeret en række debatter for kunder – samt er ordstyrere ved forskellige arrangementer. Som “os selv” står vi bag to events:

  • Fredag morgen serveres der kaffe med Sir Humphrey – fire departementschefer stiller op til paneldebat med HEGELUND & MOSE.
  • Lørdag eftermiddag står den på lobbymæssig turn around – en H & M-masterclass om forandringsledelse og påvirkning.