HEGELUND & MOSE  og Akademikerne inviterer til morgenkaffe med Sir Humphrey: Er embedsværket for magtfuldkomment, bestemmer Finansministeriet det hele, og hvordan bruges lobbyisternes input? Fire af Slotsholmens myteomspændte eminencer indtager scenen på Folkemødet i form af departementscheferne Jesper Fisker, Agnete Gersing, Peter Stensgaard Mørch og Martin Præstegaard. Debat-guider er HEGELUND & MOSE.

De seneste års ”sager” er muligvis forklaringen på, at tilliden til Slotsholms-korpset er faldende. I årets løb har alle fra yngstemand og op været på kursus i god embedsmandsførelse – men ændrer det danskens opfattelse af embedsværket som en lukket Djøf-elite?

Hvem bestemmer – ministeren, departementschefen, Folketinget – eller lobbyisterne? Leverer Slotsholmen skrivebordsløsninger, der ikke kan anvendes i det virkelige liv? Er det på tide at gøre op med ”den danske embedsmandsmodel”? Og hvorfor får toplaget tics i øjnene, når et kamera nærmer sig?

Alt det – og meget andet – kan de morgenfriske få svar på, når fire departementschefer helt usædvanligt stiller op i et åbent arrangement under ledelse af forfatterne til blandt andet “Javel, hr. minister”.

Tid og sted
Fredag 17. juni  kl. 9:00 – 9:45
K19 Turistkontorets gård – Kirkepladsen (Akademikernes stand)
Arrangør
HEGELUND & MOSE og Akademikerne.

Læs mere her.