Embedsmænd: Embedsværket på Slotsholmen synes endnu ikke at have lært det der med kommunikation, herunder at tydeliggøre Djøf-lagets samfundsværdi. En bundskrabermåling viser, at det står galt til på image-regnskabet. Regeringens embedsmænd nyder tilsyneladende ikke meget mere respekt blandt danskerne end parkeringsvagter. HEGELUND & MOSE har i  sin mandagstræner-klumme nummer 110 på altinget.dk analyseret mulighederne for, hvordan embedsværket kommer ud af det stigmatiserende kommunikations-mørke.

Embedsmænd

H & M-debat på Folkemødet i 2017: DC-nestor Michael Dittmer (th) fra Erhvervsministeriet i veloplagt selskab med Beskæftigelsesministeriets Jacob Jensen, Justitsministeriets Barbara Bertelsen og Finansministeriets skarpe kommunikator, Martin Præstegaard. Susanne Hegelund (tv) dirigerer debatten.

I analysen giver vi fem anmelderstjerner til de topembedsmænd, der kommunikativt rager op. De skal blandt andet have anmelderstjerner for dygtigt at udnytte Folkemødet som ny, offentlig platform.

En af de stærkeste embedsmands-kommunikatører på vores folkemødevej i år var Finansministeriets departementschef, Martin Præstegaard, der ikke just havde uld i mund.

Han optrådte veloplagt i den departementschef-debat, HEGELUND & MOSE i et par år sammen med Akademikerne har arrangeret.