Public Relations

PR: HEGELUND & MOSE har arbejdet med pressearbejde på begge sider af skrivebordet i mange år; først som journalister og nyhedschefer, siden som presse- og kommunikationschefer. Derfor ved vi, at der er ganske mange måder at sætte dagsordenen på. Vi har ubestrideligt gefühl for den gode historie, der kan rydde forsiden, blive den bærende historie i tv-nyhederne eller få sin gang på de sociale medier.

PR

Vi kender medierne indefra – lige fra TV-Avisen og TV2 News til de store landsaviser

Vi ser med friske øjne på presseindsatsen, forbedrer den og bistår med eksekveringen med stor viden om, hvordan dagsordensætningen er i opbrud: De klassiske medier – aviser, tv og radio – har på få år mistet monopolet, omend de fortsat er væsentlige drivere af nyhedsstrømmen.

Dette giver udfordringer men også helt nye muligheder for pressearbejdet og dagsordensætningen, og fordrer nye måder at arbejde på; en omlægning af gamle vaner og tankemønstre.

Vi bistår med at ny-organisere indsatsen – og eksekvere historierne.

Kontakt

Susanne Hegelund på 40.32.68.16 eller Peter Mose 51.22.46.14. Eller skriv til info@hegelundmose.dk

Kundecases PR

HEGELUND & MOSE har løst en stribe rådgivningsopgaver inden for PR. Det gælder lige fra nytænkning af kommunikationsindsatsen og historieudvikling til krisehåndtering og medie-og budskabstræning.

Læs mere

Medierne får stadig mange uprofessionelle henvendelser fra virksomheder og organisationer, der vil i avisen og fjernsynet.  Lær de redaktionelle koncepter at kende. Så er der masser af muligheder for at sætte dagsordenen, også med såkaldt konstruktive nyheder. Det kræver et nyt mindset i kommunikationsafdelingerne: Gør den sure redaktør glad.

Læs også Tre veje til omtale samt Konstruktive nyheder – fup eller fakta. Endelig kan man med fordel læse Pressemeddelelse eller twitter?