Public Relations

HEGELUND & MOSE har arbejdet med pressearbejde på begge sider af skrivebordet i mange år; først som journalister og nyhedschefer, siden som presse- og kommunikationschefer. Derfor ved vi, at der er ganske mange måder at sætte dagsordenen på. Vi har ubestrideligt gefühl for den gode historie, der kan rydde forsiden, blive den bærende historie i tv-nyhederne eller få sin gang på de sociale medier.

Vi ser med friske øjne på presseindsatsen, forbedrer den og bistår med eksekveringen med stor viden om, hvordan dagsordensætningen er i opbrud: De klassiske medier – aviser, tv og radio – har på få år mistet monopolet, omend de fortsat er væsentlige drivere af nyhedsstrømmen. Dette giver udfordringer men også helt nye muligheder for pressearbejdet og dagsordensætningen, og fordrer nye måder at arbejde på; en omlægning af gamle vaner og tankemønstre.

Vi bistår med at ny-organisere indsatsen – og eksekvere historierne. Ring og hør nærmere hos Susanne Hegelund på 40.32.68.16 eller Peter Mose 51.22.46.14. Eller skriv til info@hegelundmose.dk