Vi arrangerer skræddersyede seminarer og kurser i, hvordan din interesseorganisation eller virksomhed kan agere endnu mere professionelt i beslutnings-danmark.  Det sker bl.a. i samarbejde med ledende embedsmænd fra centraladministrationen.

  • Embedsmandens logik. Hvor finder du den rigtige indgangsdør til de relevante ministerier? Skal du gå direkte til ministeren, eller er det bedre at drage embedsmændene ind først? Hvordan tænker embedsmændene og hvordan kommer du i konstruktiv dialog med dem? Hvordan bygger du tillid op og skaber dig et netværk?
  • Politisk tæft. Hvad er spillereglerne på Christiansborg, og hvad får folketingsmedlemmerne til at lytte? Hvordan kan du risikere at dumme dig? Hvad er den rette timing? Hvordan kortlægger du dem, du skal have fat i – og finder ud af deres behov for viden, dokumentation og argumentation? Hvordan bliver du en aktiv spiller i den demokratiske beslutningsproces?

Det kan være lige fra et halvdags-seminar over en hel dag til et længere kursusforløb spredt over flere dage.

 

Ida Sofie Jensen, koncernchef, Lægemiddelindustriforeningen (LIF):

”Lægemiddelindustriforeningen har gennem et bevidst strategisk valg redefineret vores rolle fra at være sælgere af medicin til i stedet at være leverandør af sundhedsydelser og partner med sundhedsvæsenet. Det betyder også nye udfordringer, når det gælder vor dialog med politikere og myndigheder. Peter Mose har stor indsigt i de politiske rammebetingelser og moderne interessevaretagelse. Derfor er det værd at lytte til ham.”

 

Lars Nielsen, PA-direktør Finansrådet:

”Peter Mose har et enestående netværk og indsigt i det politiske maskinrum. Han forstår politikernes, embedsmændenes og lobbyisters arbejdsvilkår og kan – som en af de få herhjemme – videreformidle disse på fornem vis.”

 

Mikael Bay Hansen, chef for Dansk Metals formandssekretariat:

“Man finder sjældent en kombination af skarpt blik for kommunikation, politisk analyse og ledelse samlet i en person. Det finder man i Peter Mose, hvilket gør ham til en fantastisk sparringspartner og samtidig en person, der både kan coache og komme med praktiske anvisninger til at løse konkrete problemer.”

 

Villy Dyhr, forbundssekretær HK:

“En analytisk stærk rådgiver, der kan levere et professionelt serviceeftersyn af en organisations kommunikation og aflevere det præcise notat med de ærlige og nødvendige forbedringsforslag. Det er tydeligt, at han selv har ledelseskilometer i benene, politisk tæft og stor viden om moderne kommunikation.”

 

René Bugge Bertramsen, stabschef, Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen:

”Som gammel embedsmand fra centraladministrationen er det tydeligt at høre, at Peter Mose har forstået Slotsholmen og hvordan embedsmænd tænker – om sig selv og relationen til ministrene. Peter evner at “høre fuglene tale”, som man siger: stor indlevelse og solide, skarpe analyser. Peter overgår med lethed de velkendte kommentatorer på TV2, TV2 News og DR1.”

 

Ole Lund Jensen, kontorchef Danske Regioner:

“Peter Moses oplæg om dansk politik er relevante for alle, der arbejder med eller ønsker at påvirke de politiske beslutningsprocesser. Han formår at skaffe sig netop den viden og sætte netop den analytiske ramme, der gør et foredrag unikt.”

 

Karen Lumholt, med-underviser på Journalist-og Mediehøjskolens kurser i strategisk kommunikation:

Peter er lynskarp to the bones, ambitiøs, initiativrig, humoristisk. Hans indsigt i kompleksiteten, strukturer og magtforhold inden for kommunikation, politik, organisation og ledelse er der vel ikke mange herhjemme, der kan hamle op med.”