Vi har mange års erfaring fra journalistiske arbejdspladser - TV Avisen, Berlingske, Politiken, TV 2 News, Kontant, Deadline

Husker du, dengang TV Avisen udkom hver aften klokken 19.30, hvorefter Danmark holdt mediefri til næste morgen? Og længes du ind imellem tilbage? Susanne Hegelund – fra 1990-2010 først reporter og siden mangeårig chef på TV Avisen og i DR Nyheder står bag “Nyhedsdøgnet”.

Nyhedsdøgnet har forandret sig væsentligt, siden vi begyndte i mediebranchen i firserne. Dengang var der én deadline dagligt, morgenaviserne satte dagsordenen, som Radioavisen og senere TV-Avisen fulgte op. Dagen efter begyndte vi så forfra.

Nyhedsdøgnet minder i dag om hæsblæsende New York, der i sin tid blev kendt som the city that never sleeps. Der sprøjtes nyt ud hvert minut syv dage om ugen – stort og småt. De mange nyheder gør det nemmere at sætte en lille dagsorden for en begrænset skare – hvis man ønsker det. Men sværere at sætte en stor agenda – også for medierne selv.

Kun få organisationer og virksomheder har fanget betydningen af det nye nyhedsdøgn: Hvad sker der hvornår på redaktionen, hvem gør hvad, hvordan trænger vi igennem?

djøf kursusPå Djøfs chef-kursus ”Offentlig lederskab i forandring” står HEGELUND & MOSE i efteråret for ”Nyhedsdøgnet”, et af vores faste  rådgivningsprodukter. I den aktuelle case er det et modul i ledelses-uddannelsen for chefer fra stat, regioner og kommuner. Over et døgn sætter vi fokus på den helt aktuelle dagsordensætning – med udgangspunkt i det pågældende døgns historier.

Læs også “Fra offer til helt” om de to forskellige skoler inden for medie-og budskabstræning – og find ud af, hvilken HEGELUND & MOSE bekender sig til i vores rådgivning.