Kursus i at sætte den politiske dagsorden lige efter sommerferien: Kampen om indflydelse og opmærksomhed vokser. Ikke færre end 1700 organisationer og et stigende antal virksomheder forsøger at få embedsmænd, politikere og medier i tale. Det lykkes kun for de dygtige lobbyister. Lær at blive en af dem – i stedet for en tidsrøver, der enten kommer for sent eller forkert ind i en politisk sag. Få endnu mere indsigt i, hvad ministerierne, Folketinget og medierne har brug for fra dig.

Hvor og hvornår?

Det foregår den 28. august hos DKF i København.

Hvad får du med hjem?

Du lærer metoderne til at analysere din organisations/virksomheds politiske og kommunikative handlemuligheder og får den nyeste viden om, hvad de dygtigste lobbyister herhjemme gør. Og du får delt erfaringer med de øvrige kursusdeltagere om, hvordan du mest effektivt får sat dagsordenen for din sag.

Hvad kræver det af dig?

Du interesserer dig levende og engageret for samspillet mellem politik og kommunikation – og tænder på et kursus, der er en blanding af undervisning og fælles refleksion.

Hvem kan deltage?

Du er i forvejen ansat i en kommunikationsafdeling eller en politisk enhed, der ønsker at samarbejde endnu bedre for at skabe det dreamteam, der får de politiske og kommunikative spidskompetencer til at smelte sammen.

Vil du vide mere?

Yderligere info og tilmelding her.