Vi har arbejdet i årevis med pressearbejde – med usædvanligt gode resultater. Sammen finder vi lige den vinkel, der interesserer pressen, så din pressemeddelelse ikke ender i papirkurven, men finder vej til spalterne.

Vi kender journalisters arbejdsmetoder indefra og har netværket i pressen. Vi ved, hvordan man fortæller klokkeklart om indviklede stofområder. Og mestrer den diplomatiske linedans, der er nødvendig i krævende kundeforhold.

 

Torben Modvig, administrerende direktør, NCC Bolig A/S:

“Peter Mose er en erfaren presserådgiver med et godt netværk i pressen. Vi har i et konstruktivt samarbejde fået skærpet NCC Boligs profil i medierne – og opnået en højere grad af synlighed. Peter Mose ser den gode historie og forstår at videreformidle den med imponerende effektivitet.”

 

Nikolaj Juhl Hansen, Senior Office Partner, advokatselskabet Eversheds:

”Vi har brugt Peter som sparringspartner på vores nye pressestrategi og fået en super betjening. Peters indsigt i effektiv kommunikation er meget værd for os, og hans villighed til at servicere os på den måde, vi har brug for, gør det meget nemt at samarbejde. Med sin ærlige og hurtige feedback er han et aktiv for vores virksomhed.”