“De har gjort det igen. Makkerparret Susanne Hegelund og Peter Mose, der stod bag den roste Slotsholms-bog “Javel, Hr. Minister” og “Håndbog for Statsministre”, har skrevet en inspirerende og oplysende page-turner for den politiske nørd om lobbyisme og påvirknings-Danmark i spidse sko,” lyder anmeldelsen på politik-analyse.dk.

“Centralt står kapitlet om lobbyistens dyder, som er en fremragende guideline for god lobbyisme baseret på god etik og moral. En dydigheds-liste som Francis Underwood og Remy Danton fra Netflix-serien House of Cards burde læse som godnat-pligtlæsning hver aften.

Der tages livtag med lobbyisme som et grundvilkår i det danske demokrati og forfatter-parret formår nøgternt at belyse processerne omkring magt, indflydelse og påvirkning. Mose og Hegelunds egne erfaringer og tunge viden er suppleret op med guldrandede citater fra erhvervs-ledere, NGO-folk og top-politikere.”

Læs hele anmeldelsen her.

Interesseret i nyhedsbreve med analyser og firmanyheder fra HEGELUND & MOSE inden for kommunikation, indflydelse, ledelse, medier og events? Så tast din mailadresse ind her.