Annonce Gyldendal Folkemødet 2

HEGELUND & MOSE er som sædvanligt med, når det går løs på Folkemødet den 15. juni. Mødet på Nordbornholm har siden 2011, hvor vi var blandt de første arrangører, udviklet sig til et væsentligt samlingspunkt i den demokratiske samtales årshjul.

Vi har i flere omgange givet gode råd til den ambitiøse interessevaretager, der vil andet og mere end hygge sig i Allinge; senest har vi i Flyt Magten helliget et helt kapitel til Folkemødet fyldt med tips og tricks. Skal du netværke, gælder vores råd fra tidligere år fortsat; det samme gælder de eksempler på såvel det gode som det dårlige arrangement, vi har beskrevet i flere omgange: fem fede fra Folkemødet i 2015 og 14 ting vi lærte i 2016.

Vi har også i 2017 travlt på den hyggelige måde som deltagere i arrangementer og som ordstyrere i en række spændende debatter. Skal vi fremhæve noget, bliver det vores egne arrangementer på plakaten ovenfor: Morgenkaffe med Sir Humphrey – departementschefer på slap line (event i samarbejde med Akademikerne), Flyt magten – lokal lobbyisme. Debat om indflydelse med borgmester, kommunaldirektør og DBU (i samarbejde med Samka og Ærø Kommune) og Flyt magten – på Bornholm og Borgen. Lobbyfiduser fra Bornholms borgmester og HEGELUND & MOSE (i samarbejde med Altinget).

Vores folkemødekalender 2017 ser foreløbig sådan ud:

Onsdag 14. juni

  • Kl. 20.00 Vi varmer op til Folkemødet over et glas vin i HEGELUND & MOSES hyggelige strandhave i Sandvig. Tilmelding nødvendig info@hegelundmose.dk.

Torsdag 15. juni

 Fredag 16. juni

Lørdag 17. juni

Søndag 18. juni