HEGELUND & MOSE skriver analyser, der kommer bag om de politiske beslutninger og folder konsekvenserne ud – for erhvervslivet, den offentlige sektor og borgerne.

Blandt de faste kunder er:

  • Berlingske Business Magasin (Christiansborg i et erhvervs-og ledelsesperspektiv)
  • EU-kommissionen. (forholdet mellem EU og Danmark)
  • Mandag Morgen (politik, lobbyisme, kommunikation)

 

Claus Skovhus, redaktør af Berlingske Business Magasin:

“Peter har indsigt og indlevelse i den politiske dagsorden og formår at omsætte det til perspektivrige analyser, som højner læsernes forståelse og viden om den politiske udvikling, der har betydning for ledelsesarbejdet i danske virksomheder. For Berlingske Business Magasin er det altafgørende, at vi kan tilbyde kompetent indhold. Magasinet henvender sig til beslutningstagere, der træffer strategiske valg, og de stiller krav til aktualitet, troværdighed og præcision.”

 

Michael Vedsø, kommunikationschef EU-kommissionen:

“Peter Mose har bidraget væsentligt til at gøre “Europa 3.0″ til et ledende medie inden for den danske EU-journalistik. Peters tæft for den politiske journalistik gør ham til en top-formidler af komplekse problemstillinger. Både når det gælder analysen af Danmark i EU og når det gælder EU’s afsmitning på den indenlandske politiske situation, formår Peter at komme ind til kernen klart, analytisk, skarpt – og med humor.”