Vi laver et serviceeftersyn på jeres pressearbejde og kommer med forslag til forbedringer. Vi trimmer måske også samarbejdet med direktionen og andre afdelinger på arbejdspladsen: Hvor kan de interne samarbejdsprocesser forbedres, og hvad kræver det?

Sammen finder vi

  • Forslag til bedre rutiner
  • Oversete historier
  • Gode medarbejdervaner

 

Nikolaj Juhl Hansen, Senior Office Partner, advokatselskabet Eversheds:

”Vi har brugt Peter som sparringspartner på vores nye pressestrategi og fået en super betjening. Peters indsigt i effektiv kommunikation er meget værd for os, og hans villighed til at servicere os på den måde, vi har brug for, gør det meget nemt at samarbejde. Med sin ærlige og hurtige feedback er han et aktiv for vores virksomhed.”

 

Villy Dyhr, forbundssekretær HK:

“En analytisk stærk rådgiver, der kan levere et professionelt serviceeftersyn af en organisations kommunikation og aflevere det præcise notat med de ærlige og nødvendige forbedringsforslag. Det er tydeligt, at han selv har ledelseskilometer i benene, politisk tæft og stor viden om moderne kommunikation.”

 

Merete Nedergaard, direktør for Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedskasse:

“Inspirerende workshop, der gav retning på fremtidig presseindsats.”

 

Torben Modvig, administrerende direktør, NCC Bolig A/S:

“Peter Mose er en erfaren presserådgiver med et godt netværk i pressen. Vi har i et konstruktivt samarbejde fået skærpet NCC Boligs profil i medierne – og opnået en højere grad af synlighed. Peter Mose ser den gode historie og forstår at videreformidle den med imponerende effektivitet.”

 

Charlotte Brix Andersen, kommunikationschef for WWF-Verdensnaturfonden:

“Peter Moses mange års erfaring inden for kommunikation, ledelse og politik mærkes tydeligt. Det er sin sag at stå over for en kommunikationsafdeling og en tung faglig afdeling – og lede et seminar om, hvordan det daglige samarbejde kan blive endnu bedre. Men med sin tillidsvækkende personlighed og sin skarpe indsigt i de to verdener formår Peter let at bygge den bærende bro. Alle får på skift noget at tænke over i løbet af kurset. Peter er utrolig god til at facilitere diskussioner og justere det skræddersyede program undervejs. Han kommer også med meget nyttige og helt konkrete tips og tricks om samarbejdet med pressen.”