Events

Debatmøder, oplæg, foredrag og andre events: HEGELUND & MOSE hjælper med at designe konferencen eller gentænke årsmødet, så det ikke ligner det fra de foregående år og deltagerne går berigede derfra, herunder også design af virtuelle møder. Vi kan desuden hjælpe med spændende oplægsholdere og erfarne ordstyrere.

Debatmøder

Events hvordan?

HEGELUND & MOSE står for planlægning og eksekvering af spændende arrangementer, ikke mindst debatmøder, der skal bringe politik og komplekse samfundsemner ned i øjenhøjde. Udfordringen er ikke mindre kompleks, hvis arrangementet skal afholdes digitalt. Også her bistår vi, evt. i samarbejde med dygtige teknikere.

Også lokale og regionale arrangementer tager vi os af – for eksempel borgermøder med kommuner eller regioner som arrangører – ligesom vi gerne hjælper med at tilføre et årsmøde eller en reception tyngde i form af en debat i stedet for enetaler.

Læs mere under:

Kunder

Vi har arrangeret events for bl.a.

  • EU-kommissionen
  • Organisationer
  • Virksomheder
  • Regioner og kommuner
  • Undervisningsinstitutioner

Det får I ud af samarbejdet

Vi sparrer med jer om de bedste løsninger – I kan evt. outsource planlægningen og afviklingen, når der er brug for en ekstra hånd.

Kontakt

Susanne Hegelund på 40 32 68 16. Eller skriv til info@hegelundmose.dk