Krisehåndtering

Rettidig omhu er helt afgørende, hvis man vil undgå at blive hængt ud med urette. Vi hjælper med at finde de svage punkter – set med andre aktørers øjne – så man kan gøre noget ved dem i tide og undgå, at andre sætter dagsordenen for jer.

Hvor lægger du snittet i forhold til medierne? Hvad siger du til til medarbejderne – og deres familier?

Et velfungerende kriseberedskab med klare retningslinjer og kommandoveje, når skaden er sket, er et must for en professionel organisation. Det skal indbefatte både medier, medarbejdere og stakeholders.

Det kan medvirke til at sikre en vis form for ro, når kaos har ramt jer: hvordan prioriterer og strukturerer du time for time og dag for dag? Hvor lægger du snittet i forhold til medierne? Hvad siger du til  til medarbejderne – og deres familier?

Hvad stiller du op med dine politiske partnere her og nu? Hvordan håndterer du din Facebook-side, som du troede var en markedsføringskanal, men nu bestormes med vrede kommentarer?

Vi står bi, når det går alt for hurtigt, og du føler, du har mistet overblikket og kontrollen.

Ring til Susanne Hegelund på 40.32.68.16 eller Peter Mose på 51.22.46.14. Eller skriv til info@hegelundmose.dk. Så vi vender vi hurtigt tilbage.