Udvikling af events

Vi designer arrangementer og events, finder spændende oplægsholdere og syer programmet sammen. Projektledelsen kan I helt eller delvist overlade til os.

2011: Det første Folkemøde på Bornholm

2011: Det første Folkemøde på Bornholm. Susanne Hegelund og Peter Mose har deltaget i samtlige politiske lobbyfestivaler på solskinsøen siden starten

Det er tid til årsmødet eller generalforsamlingen, eller måske bare til medarbejdermødet. Eller til den årlige komsammen på Folkemødet på Bornholm. Skal vi gøre som sidste år? Plancherne og bannerne står klar i depotet; vi slipper for at bruge mere tid end højst nødvendigt på sagen. Eller skal posen rystes med henblik på fornyet opmærksomhed om ”sagen”, formanden, produktet eller hvad der nu er formålet med at stille sig op.

HEGELUND & MOSE har mange års erfaring i at nytænke og lede projekter, når det gælder om at skabe opmærksomhed i by som på land. Det kan være noget så simpelt som at blande de velkendte bolsjer på en ny måde – for dermed at fremstå friske og nutidige.

Brugen af sociale medier kan give nye dimensioner til et "nutidigt" arrangement. Her fra et EU-borgerdialogmøde, der blev transmitteret til det meste af Europa.

En twitter-væg. Brugen af sociale medier kan give nye dimensioner til et “nutidigt” arrangement. Her fra et EU-borgerdialogmøde, der blev transmitteret til det meste af Europa.

Det kan også handle om mere grundlæggende at drage helt nye elementer ind i en event: Skal direktørens store tale laves om til et talk-show? Skal man hive den gammelkendte ordstyrer ind – eller tage hende, der bliver morgendagens stjerne? Skal det, der plejer at vare fem timer, koges ned til en time? Skal vi udnytte tv-mediets styrker og afvikle arrangementet som en tv-udsendelse? Skal det nørdede gøres moderne igen – i ny forklædning?

Det vigtigste i denne sammenhæng: Kom i god tid. Den gode planlægning er det halve arbejde. Vi kan love, at det bliver sjovt.

Kontakt Susanne Hegelund på 40.32.68.16 eller skriv til info@hegelundmose.dk med henblik på et uforpligtende møde.