Ryst posen

Vi kan hjælpe med at gøre dine arrangementer endnu mere interessante. Designe dem. Finde spændende oplægsholdere. Og sy programmet sammen. Projektledelsen kan du helt eller delvist overlade til os.

2011: Det første Folkemøde på Bornholm

2011: Det første Folkemøde på Bornholm. Susanne Hegelund og Peter Mose har deltaget i samtlige politiske lobbyfestivaler på solskinsøen lige fra begyndelsen

Det er tid til årsmødet eller generalforsamlingen, eller måske bare til medarbejdermødet. Eller måske til den årlige komsammen på Folkemødet på Bornholm. Skal vi gøre som sidste år? Det er dejlig nemt; plancherne og bannerne står klar i depotet; vi slipper for at bruge mere tid end højst nødvendigt på sagen. Eller skal posen rystes med henblik på fornyet opmærksomhed om din ”sag”, din formand, dit produkt eller hvad der nu er formålet med at stille sig op.

Vi har mange års erfaring i at nytænke og med projektledelse, når det gælder om at skabe opmærksomhed i by som på land. Det kan være noget så simpelt som at blande bolsjerne på en ny måde – for dermed at fremstå friske og nutidige.

Brugen af sociale medier kan give nye dimensioner til et "nutidigt" arrangement. Her fra et EU-borgerdialogmøde, der blev transmitteret til det meste af Europa.

En twitter-væg. Brugen af sociale medier kan give nye dimensioner til et “nutidigt” arrangement. Her fra et EU-borgerdialogmøde, der blev transmitteret til det meste af Europa.

Det kan også handle om mere grundlæggende at drage helt nye elementer ind i jeres events: Skal direktørens store tale laves om til et talk-show? Skal vi hive den gammelkendte ordstyrer ind – eller tage ham, der bliver morgendagens stjerne? Skal det, der plejer at vare fem timer, koges ned til en time? Skal vi udnytte tv-mediets styrker og afvikle arrangementet som en tv-udsendelse?

Det vigtigste i denne sammenhæng: Kom i god tid. Den gode planlægning er det halve arbejde. Men vi kan love, at det bliver sjovt.