Ordstyrer

HEGELUND & MOSE forbereder og leder møder og forsamlinger – store som små, lange og korte. Holder af genren og stiller gerne op som tovholdere og moderatorer.

Den velforberedte ordstyrer kender ikke bare til dagens agenda, men er bredt orienteret og ved, hvem der er hvem blandt publikum. Han eller hun skal også have et glimt i øjet samt kunne fange og turnere den kvikke bemærkning bagest i salen. Ordstyreren skal også kunne ”grille” oplægsholderne eller hovedtaleren, så deres pointer derved kommer til at fremstå tydelige. Og ikke mindst skal den dygtige moderator ikke så sjældent kunne aktivere publikum.

FullSizeRender

På Folkemødet er vi ud over vores egne arrangementer moderatorer for organisationer, offentlige styrelser og virksomheder – og bistår med at sy debatterne sammen. Her udfordres en minister og en redaktør fra en landsavis

HEGELUND & MOSE planlægger og faciliterer:

  • substanstunge konferencer med et sammensat publikum af politikere og fagfolk
  • borgermøder med politikere, embedsfolk og borgere
  • events for virksomheder og deres interessenter

Og så er vi hvert år på Folkemødet, hvor vi ud over vores egne arrangementer er moderatorer for organisationsverdenen, offentlige styrelser, virksomheder og NGOer – og bistår med at sy debatterne sammen.

Jo tidligere vi kommer ind i tilrettelæggelsen af et arrangement, jo bedre. Forberedelsesfasen i en event eller konference er afgørende for, hvordan arrangementet løber af stabelen: Hvordan tydeliggøre dagsordenen? Hvordan sammensætte et panel, der kan skabe liv og substans? Hvordan skabe variation over måske en hel dag? Hvordan fintune arrangementet, så tilhørerne også tager noget med hjem?

Kontakt Susanne Hegelund på 40.32.68.16 eller info@hegelundmose.dk og hør om mulighederne.