Netværk for insidere: Har du særlig interesse for enten velfærdspolitik eller miljø, har du i 2018 mulighed for at fordybe dig i disse emner i tre interessante netværk faciliteret af os.

Susanne Hegelund leder for Samuelsen to nye netværk om velfærdspolitik. Det foregår i såvel København som Aarhus. De første velfærdspolitiske netværksmøder begynder begge steder i marts 2018.

Netværk for insidere

Altingets hotel i folkemødebyen Allinge, hvor miljønetværket en gang om året kommer forbi til heldagsmøde med overnatning. Susanne Hegelund vil i København og Aarhus lede to nyoprettede velfærdspolitiske netværk

Netværkene tager fat på de helt overordnede linjer for fremtidens velfærdssamfund og går i dybden med jordnære og konkrete løsninger på højaktuelle problemstillinger inden for velfærdspolitik.

I netværksgrupperne samler vi aktører på tværs af den kommunale, regionale og private sektor, der arbejder i krydspresset mellem en stram økonomi og borgernes forventninger til velfærdssamfundet.

Peter Mose faciliterer på snart tredje år Altingets miljønetværk med oplæg fra og debat med skiftende gæster fra centraladministrationen, forskningsinstitutioner, landbruget og miljøverdenen.

Ud over rækken af ordinære netværksmøder, der typisk holdes i Børsbygningen med tilhørende morgenmad, inviteres der i årets løb til et særligt netværkstopmøde i herlige omgivelser på Altingets politiske hotel, Grønbechs, i Allinge på Bornholm, centrum for det årlige folkemøde.

Miljønetværket indleder i marts sin nye sæson under overskriften “Op og ned i debatten om landbrug og miljø”. Hold øje med 2018-programmet. der løbende opdateres  her.

Yderligere info om ordstyring her.