Lobby-workshop

HEGELUND & MOSE arrangerer skræddersyede workshops i at agere nutidigt og professionelt over for aktørerne i Beslutningsdanmark – ikke mindst politikere og embedsmænd, centrale som lokale. Reglerne for indflydelse er på forholdsvis kort tid blevet ændret grundet internationalisering og et mudret mediebillede – og kræver nye metoder, hvilket vi går i dybden med i Lobbyistens Lommebog og Flyt Magten.

En workshop kan dels fokusere på “politisk tæft”: Hvordan bliver man en aktiv spiller i den demokratiske beslutningsproces? Hvad er spillereglerne på Christiansborg eller på borgmesterkontoret, og hvad får folketingsmedlemmer eller byrådspolitikere til at lytte? Hvordan kan man risikere at dumme sig? Hvad er den rette timing? Hvordan kortlægger man sine interessenter – og finder ud af deres behov for viden, dokumentation og argumentation?

Vi vil også fokusere på embedsmandens logik: Hvor finder man den rigtige indgangsdør til de relevante ministerier eller til rådhuset og de kommunale forvaltninger?  Hvordan tænker embedsmændene, og hvordan kommer  man i konstruktiv dialog med dem? Og hvordan bygger man tillid op og opdaterer sit netværk?

Første skridt er ofte en skræddersyet workshop med udgangspunkt i kundens egne udfordringer.

Kontakt Peter Mose på 51.22.46.14 eller Susanne Hegelund på 40.32.68.16. Eller skriv til info@hegelundmose.dk

Peter faciliterer