HEGELUND & MOSE har selv arbejdet som ledere

Susanne Hegelund var i 10 år med i  Danmarks Radios nyhedsledelse, bl.a. som chef for TV-Avisen. Som  kommunikationsdirektør i brancheorganisationen Landbrug & Fødevarer var hun chef for en afdeling med godt 35 medarbejdere. Peter Mose har bl.a. været kommunikations-og analysechef i Ingeniørforeningen

Ledelse

Ledelse, påvirkningsindsats og kommunikation hører tæt sammen. God ledelse fordrer ikke blot personlig gennemslagskraft i forhold til medarbejdere og omgivelser. Det kræver også det rette hold, hvad angår dagsordensætning og indflydelse.

HEGELUND & MOSE sparrer med organisationen bag den lukkede dør, når beslutninger – også de svære – skal kommunikeres til pressen, kunderne, beslutningstagerne, medlemmerne og medarbejderne.

Vi hjælper ledelsen med at skabe de bedste interne rammer for stærkere dagsordensætning. Vi bistår også ledelsen med at skabe forståelse for og opbakning til forandringer. Og eksternt trimmer vi – sammen med ledelsen – budskaberne, argumenterne og dokumentationen, så organisationen gør sig relevant i medierne og blandt beslutningstagerne.

HEGELUND & MOSE  har respekt for lederens hverdag. Den er fyldt med dilemmaer og svære valg. En skønhedskonkurrence bliver det aldrig: Der er altid nogen, man risikerer at skuffe. Det skal blot ske af de rigtige grunde og kommunikationen være i orden.

Kontakt Susanne Hegelund på 40.32.68.16 eller Peter Mose på 51.22.46.14. Eller skriv til info@hegelundmose.dk