Events

HEGELUND & MOSE hjælper med at designe konferencen  eller gentænke årsmødet, så det ikke ligner det fra de foregående år og deltagerne går berigede derfra. Vi kan desuden hjælpe med spændende oplægsholdere og erfarne ordstyrere.

Hegelund styrer

Hegelund  har i nogle omgange været”editor in chief” på det tv-nyhedsshow, der har dannet ramme for uddelingen af verdens største design-pris, INDEX: Awards.

De fleste kender det: Det er igen tid til årsmødet eller overvejelser om, hvorvidt man skal deltage i Folkemødet på Bornholm.

Men hvad skal man finde på, uden at det ligner det fra sidste år eller bliver for kedeligt? Omvendt må det heller ikke blive for poppet. Og så må det ikke koste en herregård.

Det kan handle om at lægge et journalistisk lag på en ellers “ordinær” prisuddeling og parre det med tidens cry out efter konstruktive nyheder.

Se for eksempel i denne video, hvordan Index Award Show 2015 – uddelingen af verdens største designpris – blev sat i scene for de over 1000 gæster.  HEGELUND & MOSE var som to år tidligere med fra begyndelsen – fra kreativ udvikling til afvikling af det store show, ligesom vi i 2017 var medarrangører af en nyhedsshow-pendant for region Midtjyllands 5. klasser om “gode nyheder for børn”.

Mary

Kronprinsesse Mary ankommer. 1300 smoking- og silkeklædte gæster fra hele verden sad i “nyhedsstudiet” med Kronprinsessen i spidsen. Mens snesevis af kompetente “vandbærere” sikrede, at Good News ikke endte som bad news.

HEGELUND & MOSE har tillige stået for projektledelse i forbindelse med arrangementer, der skal få international og dansk politik ned i øjenhøjde.

Også lokale og regionale arrangementer tager vi os af, ligesom vi gerne hjælper med at tilføre en reception tyngde i form af en debat.

Og så er der naturligvis Folkemødet. Sådan kan en tretrins-model for, hvor meget man bør investere i at være til stede på Folkemødet, se ud.

Ring og hør nærmere om mulighederne på 40.32.68.16.