Events

Vi kan hjælpe dig med at designe din konference  eller gentænke dit årsmøde, så deltagerne husker det bagefter. Vi kan hjælpe med spændende oplægsholdere – og stille med en erfaren ordstyrer.

Hegelund styrer

Hegelund  har i nogle omgange været”editor in chief” på Helsingør Værft, hvor verdens største design-pris, INDEX: Awards, blev uddelt.

Du kender det: Det er igen tid til årsmødet eller overvejelser om, hvorvidt man skal deltage i Folkemødet på Bornholm.

Men hvad skal man finde på, uden at det ligner det fra sidste år eller bliver for kedeligt?

Omvendt må det heller ikke blive for poppet. Og så må det ikke koste en herregård.

Her er eksempelvis en tretrins-model for, hvor meget du bør investere i at være til stede på Folkemødet, Danmarks største lobbyfestival, hvor beslutningsdanmark mødes.

Indimellem slår vi til “Søren”: Se for eksempel i denne video, hvordan Index Award Show 2015 – uddelingen af verdens største designpris – blev sat i scene.  HEGELUND & MOSE var ligesom i 2013 med fra begyndelsen – fra kreativ udvikling til afvikling af det store show, ligesom vi i 2017 er medarrangører af en nyhedsshow-pendant for region Midtjyllands 5. klasser om “gode nyheder for børn”.

Koncept?  Læg et journalistisk lag på en ellers “ordinær” prisuddeling. Par det med tidens cry out efter konstruktive nyheder. Gør bebrillede nørder trendy i lækre tv-reportager og spektakulære scene-optrædender.

Mary

Kronprinsesse Mary ankommer. 1300 smoking- og silkeklædte gæster fra hele verden sad i “nyhedsstudiet” med Kronprinsessen i spidsen. Mens snesevis af kompetente “vandbærere” sikrede, at Good News ikke endte som bad news.

Lad top-arkitekter kreere et hypet tv-studie i et ellers ildelugtende skibsværft.

Skaf et par professionelle tv-nyhedsværter. Og få nyhedsproduceren i Borgen – Dan – ind som tv-producer. Så har du en GOOD NEWS udsendelse!

HEGELUND & MOSE har også  stået for projektledelsen i forbindelse med arrangementer, der skal få international og dansk politik ned i øjenhøjde.

Det gjaldt for eksempel et borgerdialogmøde med EUs daværende klimakommissær Connie Hedegaard mødte 400 danskere til et stort møde i København  – med prorektor Lykke Friis fra Københavns Universitet som kyndig ordstyrer.

Også lokale og regionale arrangementer tager vi os af, ligesom vi gerne hjælper med at tilføre en reception tyngde i form af en debat.

Ring og hør nærmere om mulighederne på 40.32.68.16