Events

Debatmøder og andre events: HEGELUND & MOSE hjælper med at designe konferencen eller gentænke årsmødet, så det ikke ligner det fra de foregående år og deltagerne går berigede derfra. Vi kan desuden hjælpe med spændende oplægsholdere og erfarne ordstyrere.

De fleste kender det: Det er igen tid til årsmødet eller overvejelser om, hvorvidt man skal deltage i Folkemødet på Bornholm.

Men hvad skal man finde på, uden at det ligner det fra sidste år eller bliver for kedeligt? Omvendt må det heller ikke blive for poppet. Og så må det ikke koste en herregård.

Debatmøder og andre events

Prisuddeling som et stort tv-show med HEGELUND & MOSE som konsulenter: Kronprinsessen ankommer til Index Award i Helsingør sammen med blandt andre byens borgmester.

Det kan handle om at lægge et journalistisk lag på en ellers “ordinær” prisuddeling og parre det med tidens cry out efter konstruktive nyheder.

Se for eksempel i denne video, hvordan Index Award Show 2015 – uddelingen af verdens største designpris – blev sat i scene for de over 1000 gæster.  HEGELUND & MOSE var som to år tidligere med fra begyndelsen – fra kreativ udvikling til afvikling af det store show, ligesom vi i 2017 var medarrangører af en nyhedsshow-pendant for region Midtjyllands 5. klasser om “gode nyheder for børn”.

HEGELUND & MOSE har tillige stået for projektledelse i forbindelse med arrangementer, der skal få international og dansk politik ned i øjenhøjde. Også lokale og regionale arrangementer tager vi os af – for eksempel borgermøder med kommuner eller regioner som arrangører – ligesom vi gerne hjælper med at tilføre en reception tyngde i form af en debat i stedet for enetaler.

Kontakt

Susanne Hegelund på 40 32 68 16. Eller skriv til info@hegelundmose.dk

Kundecases debatmøder og events

Nedenfor finder man eksempler på arrangementer, hvor HEGELUND & MOSE har rådgivet og bidraget til at få eventen til at leve op til intentionerne: